Ligging en voorzieningen

ontdek de zelfbouwkavels van Gantel de Baak

Gantel de Baak ligt tussen de Gantel en de Rijnsburgerweg in Naaldwijk. Gantel de Baak is goed bereikbaar. In de directe omgeving vindt u meerdere scholen, (sport)verenigingen en andere voorzieningen. 

Winkels en kernen

Vanuit Gantel de Baak bent u zo in het centrum van Naaldwijk, waar u in en rond winkelcentrum De Tuinen een gevarieerd winkelaanbod aantreft. Of wat dacht u van even heerlijk op het terras zitten bij één van de vele horecagelegenheden op het centraal gelegen Wilhelminaplein? Op korte afstand vindt u ook het wat knussere dorpscentrum van Monster, waar u diverse speciaalzaken aantreft.  

Zowel in Monster als in Naaldwijk zijn er meerdere supermarkten. Een bezoek aan het nieuwe winkelcentrum Hart van 's-Gravenzande is ook zeker de moeite waard.

Natuur en recreatie

Gantel de Baak maakt deel uit van de Poelzone, een recreatieve en ecologische verbinding die centraal ligt tussen de kernen ’s-Gravenzande, Naaldwijk en Monster. In de directe nabijheid vindt u recreatiegebied Het Prinsenbos, de Plas van Alle Winden en het Monsterse strand. Vanuit uw tuin kunt u eventueel in uw sloepje stappen en door het hele Westland of richting Midden-Delfland varen..

Interesse in Gantel de Baak?

Neem contact op