Start verkoop kavels fase 2b

2 oktober 2017

Uw woonwensen komen uit

Ontdek de zelfbouwkavels van Gantel de Baak!

Fantaseert u wel eens over het bouwen van uw eigen huis? Zelf de bouwstijl, de grootte en indeling van uw huis bepalen? In Gantel de Baak kunt u al uw woonwensen vervullen.

Gantel de Baak krijgt de uitstraling van een moderne tuinwijk. De dragers van de wijk zijn de hagen langs de wegen en het water met de groene oevers, met ruimte voor een aanlegsteiger.

Een prachtig, maar ook uniek gebied om te wonen. Of u nu kiest voor een kavel om zelf uw huis te laten bouwen, of voor een kant-en-klare woning. Er kan veel in Gantel de Baak.

Start verkoop fase 2B

Sinds 29 september is alle informatie van deze kavels digitaal beschikbaar op deze website. De inschrijving sluit op dinsdag 10 oktober 2017.

Start verkoop:

ONW (zelf)bouwcafé dinsdag

3 oktober, Tiendweg 10, Naaldwijk

Tijdens het ONW (zelf)bouwcafé van dinsdag 3 oktober 2017 kunt u binnenlopen en antwoord krijgen op al uw vragen over deze kavels en de inschrijfvoorwaarden. Deskundigen, zoals een architect, een financieel adviseur, een aannemer en een makelaar helpen u graag op weg naar het realiseren van uw droomhuis.

U bent van 19.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom aan de Tiendweg 10 in Naaldwijk. De inschrijving sluit op dinsdag 10 oktober, 17.00 uur.

Nieuws

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf vrijblijvend op de hoogte

Meld je nu aan

Interesse in Gantel de Baak?

Neem contact op