Informatieavond fase III – 26 oktober 2023

oktober 13, 2023 12:08 pm

Donderdag 26 oktober 2023 van 19:00 – 21.00 uur in De Kiem te ‘s-Gravenzande.

 

Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) en gemeente Westland nodigen u uit voor een informatieavond over het bestemmingsplan voor Gantel de Baak, fase 3.

U bent op donderdagavond 26 oktober 2023 van harte welkom van 19:00 – 21.00 uur bij onze informatieavond om u te laten informeren over het bestemmingsplan en bijbehorende procedures voor Gantel de Baak, fase III.

Informatieavond
Wij nodigen u hiervoor uit in De Kiem te ’s-Gravenzande (Kon. Julianaweg 91). Om iedereen een kans te geven zich te laten informeren bieden wij u ook de mogelijkheid om de bijeenkomst online bij te wonen.

Wij informeren u graag over de diverse onderwerpen en geven u de gelegenheid om ons vragen te kunnen stellen. Tijdens de pauze verzamelen wij alle (ook de online) gestelde vragen, waarna wij op de meeste vragen direct antwoord geven.

Opname
De presentatie wordt opgenomen en tezamen met de veel gestelde vragen en antwoorden op ganteldebaak.nl geplaatst. Bezoekers van de informatieavond komen daarbij niet in beeld.   

Kunt u er niet bij zijn, maar heeft u al vragen? Mail deze dan naar info@onwbv.nl. Uw vraag wordt altijd door ons beantwoord.

Aanmelden – Webinar
Om online deel te nemen dient u zich vooraf aan te melden. Hierna ontvangt u alle informatie voor het deelnemen aan onze online informatieavond. Meld u hier aan. Na uw aanmelding ontvangt u direct per e-mail een inloglink.

Wij hopen u op 26 oktober live óf online te mogen ontvangen!